Verdens bokdag

I dag er det Verdens bokdag og Sockerdricksträdet feirer selvsagt dagen! På denne dagen skjer det mye forskjellig, og det er nesten vanskelig å velge hvilket arrangement man skal delta på. Visste du at Verdens bokdag har et norsk nettsted?

http://www.verdensbokdag.no/

Her står det at Verdens bokdag markeres i over 100 land. Den 23. april hvert eneste år. Deichmanske bibliotek har et stort program for dagen:

http://www.deichmanske-bibliotek.oslo.kommune.no/litteratur/verdens_bokdag/

Selv gleder jeg meg veldig til i ettermiddag. Jeg har bestemt meg for å dra på Bjerke bibliotek kl. 18 for å høre Per Petterson lese fra sin siste bok "Jeg forbanner tidens elv" (leste den forøvrig nylig - en flott bok). Som kjent fikk han Nordisk råds litteraturpris for denne boka. Sockerdricksträdet kan varmt anbefale den! Per Petterson har vært nominert til Nordisk råds litteraturpris en gang tidligere. Det var for boka "Til Sibir" (1996).

Her er lenken til Per Pettersons forlag:

http://www.oktober.no/nor/forfattere/norske/petterson_per

Sockerdricksträdet ønsker alle en fantastisk flott feiring av Verdens bokdag!  Jeg tror jammen jeg skal bevilge meg en sockerdricka av et eller annet slag.

6 kommentarer

Kristin

23.04.2009 kl.09:17

Gratulerer med bloggen, Hilde. Jeg kommer til å følge med på Sockerdricksträdet fremover! Kanskje jeg skulle ha startet opp en språkblogg?

Øystein

23.04.2009 kl.09:50

God bokdag, vennen min! Og gratulerer med fin blogg!

Aage

27.04.2009 kl.06:59

Ja dette var ikke verst. Skal du kun omtale Astrid Lindgren her, eller har du også planer om å skrive om andre temaer?

Benny

27.04.2009 kl.08:44

Morsom idee, Hilde, og bloggen ser pen ut. Lykke til med den!

Liv

27.04.2009 kl.21:16

Så koselig å lese bloggen din, Hilde! Pent og ryddig, det blir spennende å følge med framover! Gratulere så mye og lykke til videre!

Hilde

30.04.2009 kl.19:26

Tusen takk, alle sammen! Aage: jeg har bestemt meg for å kun skrive om Astrid Lindgren her. Men det favner ganske mye...

Skriv en ny kommentar

Hilde Charlotte Blomberg

Hilde Charlotte Blomberg

42, Ski

Medlem av Astrid Lindgren-sällskapet Cand.mag. og skribent

Kategorier

Arkiv

hits