Endelig årsmøte!

Nå er kofferten pakket. I morgen står jeg bittelitt tidligere opp enn vanlig for å sette meg på intercitytoget til Stockholm. Det går kl. 07.25. Alt er nå klart for den store helgen i Astrid Lindgren-sällskapet. Dette er visstnok første gang at årsmøtet holdes et annet sted enn i Vimmerby. Og hvor skal det holdes i år? På Norröra i Stockholms nordre skjærgård. Dette er innspillingsstedet for filmene om Saltkråkan. Jeg gleder meg!

Vi skal reise i samlet flokk fra Strömkajen i Stockholm. Båt hele veien ut. Det tar ca 3 timer. Og så blir det årsmøte rett etter ankomst. Etter lunsj skal vi være så heldige å få en guidet tur rundt på øya. Tenk om Båtsmann dukket opp! Han er så skjønn. Eller rettere sagt var; han er vel helt sikkert død nå, den søtnosen. FIlmene ble jo spilt inn på 60-tallet, så vi snakker minst 40 år tilbake i tid.

Og på søndagen er det visning av Astrid Lindgrens leilighet igjen. Jeg har skrevet om mitt forrige besøk dit. Det var i oktober. Jeg ser frem til å komme dit igjen. Og Lena Törnqvist er en så dyktig guide, med massevis av kunnskap om Astrid, så jeg er sikker på at jeg kommer til å lære noe nytt denne gangen også.

Over helgen er det en annen stor happening i Sverige. ALMA-priset deles ut til Tamer institute den 2.juni. Lenke til ALMA-priset finner du på bloggen.

Dette blir en utrolig spennende helg! Neste uke skriver jeg reisebrev. Nå kan jeg bare håpe på fint vær. Men bading blir vel for mye å håpe på - -

- - bare det ikke blir "med kläderna på" da...

Én kommentar

Benny

30.05.2009 kl.18:15

Ha det gøy! Nå er jeg spent på ditt reisebrev!

Skriv en ny kommentar

Hilde Charlotte Blomberg

Hilde Charlotte Blomberg

42, Ski

Medlem av Astrid Lindgren-sällskapet Cand.mag. og skribent

Kategorier

Arkiv

hits